Kaupunki kuulee kuntalaisia Toijalan kouluverkkouudistuksesta

Akaan kaupunki kuulee asukkaita Toijalan kouluverkkokysymyksessä torstaina 7. lokakuuta. Arkistokuva.

Akaan kaupunki järjestää Toijalan taajaman kouluverkkouudistusta koskevan kuntalaisten kuulemistilaisuuden torstaina 7. lokakuuta kello 18 alkaen. Paikkana on Toijalan yhteiskoulun auditorio osoitteessa Kurisjärventie 18. Tilaisuutta voi myös seurata suorana nettilähetyksenä Akaan kaupungin YouTube-tilin kautta, kaupunki tiedottaa.

Tilaisuuden avaa Akaan kaupungin vs. sivistysjohtaja Virve Jämsén, joka myös esittelee Toijalan taajaman oppilasmäärätarkastelua alueittain. Kouluverkkoratkaisun vaihtoehtoja esittelee rakennuttamisen asiantuntija, DI Eero Korpi, Boost Brothers Oy:stä. Tonttivaihtoehtoja käy läpi Akaan kaupunkikehitysjohtaja Lasse Silván. Esittelyiden jälkeen on varattu aikaa keskustelulle ja yleisökysymyksille.

Keskusteluun voi osallistua ja kysymyksiä esittää myös YouTube-lähetyksen keskustelukentässä. Halutessaan kysymyksiä voi myös lähettää etukäteen sähköpostilla osoitteeseen akaan.kaupunki@akaa.fi. Viestin otsikkokenttään tulee kirjoittaa ”Kysymys Toijalan kouluverkkouudistuksesta”.

Linkki lähetykseen julkaistaan vähän ennen tilaisuuden alkamista Akaan kaupungin nettisivuilla osoitteessa www.akaa.fi/toijalankouluverkko. Samasta osoitteesta löytyy kouluverkkouudistuksen tausta-aineisto. Akaan kaupunki toivottaa kuntalaiset ja kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi seuraamaan tilaisuutta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?