Ajanvarauksettomat koronarokotuspäivät järjestetään Akaassa ja Urjalassa 22.9. ja 23.9.

Akaan neuvolapalvelut järjestää ajanvarauksettomat koronarokotuspäivät Akaassa ja Urjalassa keskiviikkona 22.9. ja torstaina 23.9. Rokotuspäiviin voi tulla ottamaan ensimmäisen koronarokotuksen tai tehosteen 6–12 viikon tehostevälillä.

Akaan kaupungin tiedotteessa kerrotaan, että molempina päivinä rokotuksia annetaan sekä Akaassa että Urjalassa kello 15–19. Paikkoina ovat Akaan Toijalan vanha terveysasema (Akaantie 2, 37800 Akaa) ja Urjalan neuvola (Sairaalantie 9, 31760 Urjala).

Rokotteina ovat Moderna Spikevax ja Biontech-Pfizer Comirnaty. Tehosterokotteena annetaan ainoastaan samaa rokotevalmistetta kuin on saanut ensimmäisenä rokotteena.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?