Sähkönsininen polkupyörä vietiin sillä välin, kun omistaja kävi kaupassa

Minulta varastettiin Toijalan K-kaupan edestä keskiviikkona 15.9. noin klo 19.30 sininen fatbike-polkupyörä. Koska ostin sen käytettynä, en tajunnut ottaa runkonumeroa ylös, joten ainoastaan voin sanoa, että saman merkkistä pyörää ei ole toista tullut vastaan.

Fatbike-pyöräni on leveärenkainen ja sähkönsininen ja merkiltään On one. Pyörä on minulle elintärkeä.

Pyörä varastettiin K-kaupan pääoven edestä, kun kävin kaupassa, jossa viivyn korkeintaan 3–5 minuuttia. Sen verran sain vihiä, että henkilö lähti ajamaan pyörällä S-marketin suuntaan ja punainen auto seurasi mukana, joten se kuuluu todennäköisesti myös varasporukkaan.

Pyörän löytämiseen johtavasta vihjeestä on luvassa huomattava palkkio.

Jyrki Tamminen

Kirjoittajan polkupyörä viettiin K-Supermarket Akaan edestä keskiviikkona 15.9. Kuva: Oona Eskeli.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?