VIISI TÄHTEÄ: Sukupolvien valtapeli ja vanhan Helsingin suojeleminen keskiössä, Palmu-käsikirjoitus kannatti kaivaa arkiston kätköistä

Arkistot ovat auenneet. Mika Waltarin piilossa ollut neljäs Palmu-teos nähdään vihdoinkin teatterissa. Kantaesittäjänä on Tampereen Komediateatteri. (Kuva: Harri Hinkka)Kulttimaiset Palmu-elokuvat ja -näytelmät ovat suomalaisten suurta herkkua. 30-vuotias Tampereen Komediateatteri iskee kultasuoneen Levätkää rauhassa, komisario Palmu -kantaesityksellään. Mika Waltarin kirjoittama ja Joel Elstelän dramatisoima näytelmäkäsikirjoitus tarjoaa eväät suurmenestykselle. Ohjaaja Panu Raipia on hyödyntänyt ainutkertaisen mahdollisuutensa. Komisario Palmu, päällikkö Virta ja etsivä Kokki tarjoavat jälleen kerran mainiot henkilöhahmot, kiintoisia yksityiskohtia sekä nautittavaa juonenkuljetusta unohtamatta jännitystä ja huumoria. Tämä on kaikkien aikojen laadukkain Komediateatterissa näkemäni näytelmä.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.