Idols-tähti Kristiina Brask Entisten nuorten Majataloillassa Viialan kirkolla

Kristiina Brask laulaa Jeesuksesta suomeksi ja englanniksi. Kuva: Petri Kekäläinen.

Ensi sunnuntaina 19.9. kello 17 kokoonnutaan Viialan kirkolla syksyn ensimmäisen Entisten nuorten Majataloillan merkeissä teemalla Jeesus antaa elämän. Musiikkivieras tulee Savosta. Hän on Leppävirralta kotoisin oleva Kristiina Brask.

Brask tuli suuren yleisön tietoisuuteen sijoituttuaan kolmanneksi television Idols -kilpailussa vuonna 2007. 17-vuotias nuori nainen sai Anna Abreun vanavedessä laulajan uralleen lentävän lähdön. Toista levyä tehdessään laulajasta alkoi tuntua, että hänen musiikillaan ei ole riittävästi merkitystä. Tätä pohdintaa seuranneiden elämänvaiheiden jälkeen laulaja löysi elämälleen uuden suunnan ja laulujen aiheet muuttuivat. Tänään hän haluaa laulaa Jeesuksesta ja Jumalan rakkauden tuomasta ilosta ja rauhasta. Kristiina esiintyy mielellään musikaaleissa ja kuorojen solistina. Majataloillassa häntä säestää Markus Mantere ja Majatalon houseband. Kristiina Brask esittää hengellisiä lauluja suomeksi ja englanniksi ja hänen musiikkinsa sopii kaikenikäisille.

Illan puhujavieras omaa paljon elämänkokemusta. Lähetystyöntekijä Antti Saarenketo tulee Kankaanpäästä. Hän on toiminut vuosikymmenten ajan Afrikassa lähetystyössä Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kautta. Viimeiset vuodet ennen koronaa hän teki työtä sodan runtelemassa Etelä-Sudanissa sekä Ugandan pakolaisleireillä. Saarenketo on saanut julistaa ilosanomaa Jeesuksesta todella erikoisissa paikoissa. Myös Viialan kirkolla päästään kuulemaan varmasti elämänmakuista puhetta.

Entisten nuorten Majataloilta kutsuu kaikenikäisiä ihmisiä nauttimaan illan antimista. Majatalon yhteislauluja säestää houseband. Lapsille on leikkipaikka kirkkosalin yhteydessä. Tarjolla on kahvia ja suolapalaa. Entisten nuorten Majataloon on edelleen vapaa pääsy.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?