Peräänajajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta kolmen auton kolarissa

Hämeentien ja Yläkarontien risteyksessä Toijalassa lauantaina tapahtuneen kolmen auton kolarissa peräänajajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Onnettomuus tapahtui, kun Toijalan suunnasta ajanut auto oli kääntymässä vasemmalle ja tämän perään törmäsi toinen henkilöauto. Peräänajajan auto suistui toiselle kaistalle, ja siihen törmäsi Viialan suunnasta ajanut pakettiauto. Kolarissa oli osallisena yhteensä kahdeksan ihmistä.

Rikosylikonstaapeli Jukka Järvinen Valkeakosken poliisiasemalta kertoo, että päihteillä ei epäillä olevan osuutta onnettomuuteen.

Lain mukaan liikenneturvallisuuden vaarantamisesta voidaan tuomita, jos tahallaan tai huolimattomuudesta rikkoo tieliikennelakia tai ajoneuvolakia taikka niiden nojalla annettuja säännöksiä tai määräyksiä tavalla, joka on omiaan aiheuttamaan vaaraa toisen turvallisuudelle. Liikenneturvallisuuden vaarantamisesta voidaan tuomita sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.

Lue myös:

Kahdeksan ihmistä osallisena kolmen auton kolarissa Hämeentiellä – Vauva mukana onnettomuudessa

Pelastuslaitos sai lauantaiaamupäivällä 11. syyskuuta hälytyksen Hämeentien ja Yläkarontien risteyksessä tapahtuneen kolmen auton kolarin vuoksi. Kolarissa oli osallisena kahdeksan ihmistä. Kuva: Oona Eskeli.