Viiala-Lehti 40 vuotta sitten: Valli murtui – talot tärisivät

Torstaina 10. syyskuuta

Valli murtui – talot tärisivät

Sunnuntai-iltana klo 19.05 aikaan tärisytti Viialan taloja ja niiden ikkunoita kaksi voimakasta pamahdusta. Ihmiset ryntäsivät monessa paikassa ulos katsomaan mistä oli kysymys. Tarkkanäköisemmät havaitsivat taivaalla kaksi sotilaslentokonetta ja heti epäilyt kääntyivät siihen suuntaan. Väärin ei epäilyt olleetkaan. Hävittäjät olivat juuri Viialan taivaalla rikkoneet äänivallin ja siitä moiset pamahdukset. Kun sääkin, harvinaista kyllä, oli silloin selkeä oli pamahdusten voima sitäkin voimakkaampi. Tietoomme ei ole tullut olisiko äänet esim. rikkoneet missään ikkunoita tai tuottanut muuta vahinkoa.

Vorolle riittää musiikkia

Kylmäkosken kirjastossa on lähiaikoina hiljaista levyjen ja kasettien kuuntelun suhteen. Syynä vorojen vierailu.
Viikonvaihteessa 4.–7. päivien välisenä aikana oli kirjastossa vieraillut voroja, jotka olivat sieltä vieneet soitin- ja kuuntelulaitteita. Kadonneeksi on ainakin ilmoitettu Sony-merkkiset kaksi stereolevysoitinta, kaksi stereokasettidekkiä, kaksi vahvistinta ja yksi viritinvahvistin.
Poliisi on kiinnostunut kaikista vihjeistä, jotka saattavat olla avuksi asiaa tutkintaessa. Mahdolliset yhteydenotot pyydetään tekemään Toijalan poliisiin puh. 002.

Asfalttia Rautatienkadulle

Alkuviikosta sai Lapinsalon notkossa Rautatienkatu asfalttipinnan. Pintaa vedettiin kaikkiaan noin 500 metriä aina Schaumannille kulkevaan rautatiehen saakka. Samalla asfaltoitiin myös tien vieressä oleva kevyen liikenteen väylä.

Mimmien raskas sarjakausi menestykäs

Peli-Veikkojen mimmeillä olin päättyneellä sarjakautena ollut erittäin tiivis otteluohjelma. Varsin pienellä pelaajamäärällä saavutettiin kuitenkin hyviä tuloksia, joskin pieniä pettymyksiäkin mahtui mukaan. Lyhyessä ajassa pelattiin 20 ottelua.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?