Panu Raipia: ”30-vuotiaasta Tampereen Komediateatterista ei tule Raipioiden mausoleumia”

Vuonna 1991 Tampereella riitti epäilijöitä ja pessimistejä, joiden mielestä kaupunkiin eikä maakuntaan olisi mahtunut uutta, yksityistä teatteria. Tampereen Komediateatteri on toiminut 30 vuotta, ja se on lunastanut paikkansa valtakunnallisella teatterikartalla. Taiteellinen johtaja Panu Raipia kiittää teatteriyleisöä ja taloon sitoutuneita ammattilaisia. - He ovat meidän onnistumisemme takaajat, hän kiteyttää. (Kuva: Matti Pulkkinen)Taiteellinen johtaja Panu Raipia, 52, iloitsee, että 30-vuotiaasta Tampereen Komediateatterista on varttunut valtakunnallisesti arvostettu ja seurattu kulttuurin tarjoaja. Hänen mukaansa Esko Raipian ja Tapio Parkkisen vuonna 1991 perustamaa yksityistä toimijaa pidettiin aikanaan teattereiden Spedenä, josta suuri yleisö piti. – Olemme juuri nyt elinvoimaisempia kuin koskaan aikaisemmin, Raipia riemuitsee.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.