Toijalan ABC:lla on voinut altistua koronavirukselle tiistaina

Tampereen yliopistollisen sairaalan mukaan Toijalan ABC:lla on voitu altistua koronavirukselle tiistaina 20. heinäkuuta. Kuva: Oona Eskeli.

Tampereen yliopistollinen sairaala Tays tiedotti Facebookissa ja Twitterissä torstaina 22. heinäkuuta, että Toijalan ABC:lla on voinut altistua koronavirukselle tiistaina 20. heinäkuuta kello 11 ja 12 välillä.

– Hakeudu viivyttelemättä testiin, jos olit paikalla ja saat oireita! Facebook-julkaisussa ohjeistettiin.

Verkkosivujensa mukaan Tays ilmoittaa somekanavillaan niistä infektioyksikön tietoon tulleista altistustilanteista, joissa mahdollisesti altistuneita henkilöitä ei tunneta tai heitä ei voida muilla keinoilla suoraan tavoittaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?