Tarja Vilppola naistenpäivän puhujana leirikeskus Toukolassa – Aiheena naisen elämän paradoksi

Tarja Vilppola puhuu naistenpäivänä Toukolassa.

Akaan seurakunnan leirikeskuksessa Toukolassa vietetään lauantaina 14.8.2021 naistenpäivää. Seksuaali- ja traumaterapeutti, tietokirjailija Tarja Vilppola puhuu tilaisuudessa aiheenaan ”Naisen elämän paradoksi – Minussa elää Martta ja Maria”.

Tarja Vilppola on paitsi seksuaali- ja traumaterapeutti, myös läsnäolon ja yhteyden parantavasta voimasta syttynyt kätilö, tietokirjailija, kouluttaja ja kohtaamistyön ammattilainen. Elämäniloa hän tankkaa luonnosta, liikkumisesta, luovuudesta sekä läsnä olevasta yhteydestä läheistensä ja Jumalan kanssa.

Yhteiskristillinen naistenpäivä järjestetään Toukolan leirikeskuksessa, osoitteessa Toukolantie 98, lauantaina 14.8. kello 11–16. Noudatamme koronasuosituksia ja tilaisuudessa käytetään maskeja. Turvavälit huomioiden mukaan mahtuu korkeintaan 30 henkilöä. Ilmoittautumisia vastaanotetaan 8.8. asti numeroissa 040 764 9967 ja 040 505 9331.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?