Äänestäjä, löydä oma ehdokkaasi Akaan Seudun vaalikoneella

Akaan Seudun vaalikone on äänestäjän apuna oman ehdokkaan löytämisessä. Vaalikoneella voit tutustua kätevästi paikallisiin ehdokkaisiin ja verrata heidän mielipiteitään omiisi. Vahvasti paikallisiin teemoihin pureutuvan vaalikoneen kysymykset on laatinut Akaan Seudun toimitus. Vaalikone löytyy osoitteesta akaanseutu.fi/vaalikone.

Akaan Seudun vaalinetistä löydät vaalikoneen lisäksi paljon muitakin vaalisisältöjä. Vaalinetti löytyy osoitteesta akaanseutu.fi/kuntavaalit.

Vaalinetti kokoaa yhteen kaiken oleellisen kuntavaaleista Akaassa:

Vaalisivustolta saat paljon tietoa äänestyspäätöksesi tueksi. Kuntavaalien ennakkoäänestys järjestetään kotimaassa 26.5.–8.6.2021 ja ulkomailla 2.–5.6.2021. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 13.6.2021.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?