Euroopan alueiden komitean Mikko Aaltonen: Pirkanmaata ei tunneta laajasti, maakunta tarvitsee napakan ja yhdenmukaisen viestin

Euroopan alueiden komiteaan kuuluva tamperelainen Mikko Aaltonen on harvoja pirkanmaalaisia, joka on maakunnan viestinviejänä Euroopan unionissa. Hän toivoo, että Pirkanmaan kunnat ottavat nyt sydämenasiakseen osallistumisen 9. toukokuuta alkaneeseen EU:n tulevaisuuskonferenssiin.Tampereen ja Pirkanmaan EU-toimiston EU-yhteysjohtaja Hannele Räikkönen näkee ehdottoman välttämättömänä, että Suomen toiseksi suurin maakunta aktivoituisi Euroopan unionia kohtaan. Hänen mielestänsä pirkanmaalaisilta jää turhan moni kivi kääntämättä EU-pellossa. Oivia mahdollisuuksia on tarjolla roppakaupalla. Euroopan Alueiden komitean jäsenenä oleva tamperelainen kaupunginvaltuutettu ja Pirkanmaan liiton maakuntavaltuutettu Mikko Aaltonen näkeekin, että kaikilla pirkanmaalaisilla tahoilla olisi oltava yhdenmukainen viesti siitä, keitä pirkanmaalaiset ovat nyt, ja mitä me haluaisimme olla tulevaisuudessa.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.