Akaan Seudun vaalipaneeli selvittää ehdokkaiden näkemyksiä Akaan ajankohtaisista kysymyksistä – Katso vaalipaneeli Akaan Seudun verkkosivulla tiistaina 1.6. kello 18 alkaen

Akaan Seutu tenttaa kaikkien kymmenen ehdokaslistan jättäneen puolueen ehdokkaita vaalipaneelissa tiistaina 1.6. kello 18 alkaen. Tilaisuutta voi seurata suorana Akaan Seudun verkkosivuilla. Vaalipaneelissa ehdokkaat ottavat kantaa moniin Akaassa ajankohtaisiin ja tulevan valtuuston päätettäviksi tuleviin asioihin.

Vaalipaneelia seuraamalla äänestyspäätöksestään vielä epävarmat äänestäjät voivat saada lisätietoa siitä, minkä puolueen mielipiteet parhaiten vastaavat äänestäjän omia mielipiteitä. Sopivaa ehdokasta voi etsiä myös Akaan Seudun vaalikoneella, johon pääsee tästä linkistä.

Paneeliin osallistuvat Tiina Räsänen (keskusta), Janita Puomila (kokoomus), Mika Setälä (kristillisdemokraatit), Anton Murola (liberaalit), Heli Einola-Virtanen (perussuomalaiset), Sauli Turja (siniset), Saila Kallioinen (sosiaalidemokraatit), Mika Karttunen (suomen kansa ensin), Mika Lohi (vasemmistoliitto) ja Kati Kuusisto (vihreät).

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?