Nuoret voivat nyt Akaassakin harrastaa ja kilpailla sisätiloissa – Myös nuorisotilat ja yleiset saunat avataan

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä linjasi tiistaina 25. toukokuuta, että alle 20-vuotiaiden lajinomainen harjoittelu ja kilpailutoiminta ovat tästä lähtien mahdollisia Pirkanmaalla myös sisätiloissa. Myös nuorisotilat voidaan nyt avata.

Yleiset saunat, uimahallit ja kylpylät voidaan avata yleisön käyttöön rajoitetulla asiakasmäärällä. Suosituksena on puolet normaalista asiakasmäärästä. Tiloissa tulee noudattaa turvaohjeita. Muut aikuisten sisäharrastukset tulee edelleen pitää tauolla.

Akaan kaupungin valmiusjohtoryhmä on käsitellyt linjauksia ja suosittelee noudattamaan niitä. Kaupungin ylläpitämien nuorisotilojen ja yleisten saunojen avaamisen aikataulusta tiedotamme erikseen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?