EU-yhteysjohtaja Hannele Räikkönen: ”Uskon Tampere26:n raikkauden ja ainutkertaisen sisällön tuovan kulttuuripääkaupunkiuden Pirkanmaalle”

Tampereen ja Pirkanmaan EU-toimiston EU-yhteysjohtaja Hannele Räikkönen herättelee, että Suomi-radan kustannuspuoli on nyt epäsymmetriassa. Euroopan unionissa alkaa kesäkuussa 7-vuotinen ohjelma, joka jakaa kolmen ensimmäisen vuoden aikana peräti 8,6 miljardia euroa liikennehankkeisiin. Suomen valtio puolestaan on nipistänyt lähivuosien rahojaan liikenneinfralle.Tampereen ja Pirkanmaan EU-toimiston EU-yhteysjohtaja Hannele Räikkönen kannustaa suomalaisia muuttamaan asennettaan Euroopan unionissa. Hänen mielestään Suomi on ollut koko 26 jäsenyysvuotensa ajan pääsääntöisesti vastaanottajana. Maallemme sopisi proaktiivinen rooli, jossa hankkiutuisimme toimeliaasti mukaan jo asioiden valmisteluun. Räikkönen on vakuuttunut, että Tampereesta ja Pirkanmaasta tulee vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupunki. Hän myös innostaa Pirkanmaan liittoa ja jokaista 23 maakunnan kuntaa osallistumaan Euroopan tulevaisuuskonferenssiin, joka kysyy mitä sinä haluat maanosamme tulevaisuudelta.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.