Aikuisten joukkuelajitkin ovat nyt mahdollisia ulkona – Koronanyrkki ottaa ensi viikolla kantaa aikuisten harrastustoimintaan sisätiloissa

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä linjasi tiistaina, että aikuisten joukkuelajeja voi ulkona harrastaa väljemmin eikä esimerkiksi joukkuepeleissä tarvitse noudattaa turvavälejä. Myös turnaukset ulkona ovat nyt mahdollisia.

Akaan kaupunki kertoo tiedotteessaan, että ensi viikolla tarkastellaan laajemmin aikuisten harrastustoimintaa sisätiloissa. Sisäharrastusten vapauttaminen edellyttää, että pandemiatilanteessa päästään perustasolle. Kansalais- ja työväenopistojen kesäkurssit ovat mahdollisia kesäkuussa, jos epidemiatilanne jatkuu suotuisana. Koulujen juhlatilaisuuksia ja nuorisotilojen kesätoimintaa käsitellään niin ikään ensi viikolla.

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä muistutti myös, että Suomessa on valtakunnallinen etätyösuositus. Se on voimassa kesäkuun loppuun asti.

– Akaan kaupungin valmiusjohtoryhmä on käsitellyt linjauksia ja suosittelee niiden noudattamista. Samalla valmiusjohtoryhmä muistuttaa henkilöstöään etätyösuosituksesta, kaupungin tiedotteessa kerrotaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?