Akaan Seudun vaalikone auttaa äänestäjää oman ehdokkaan löytämisessä

Akaan Seudun vaalikone on julkaistu osoitteessa akaanseutu.fi/vaalikone. Vaalikone tarjoaa äänestäjälle näkökulmia oman ehdokkaan löytämiseen, sillä vaalikoneella voi tutustua kätevästi paikallisiin ehdokkaisiin ja verrata heidän mielipiteitään omiinsa. Vahvasti paikallisiin teemoihin pureutuvan vaalikoneen kysymykset on laatinut Akaan Seudun toimitus.

Vaalikone on tärkeä osa Akaan Seudun kuntavaalisivustoa, joka löytyy osoitteesta akaanseutu.fi/kuntavaalit. Sivusto kokoaa yhteen kaikki vaaliuutiset ja ehdokkaiden lähettämät mielipidekirjoitukset sekä perustiedot puolueista ja vaaleista. Lisäksi kuntavaalisivusto sisältää Akaan ehdokasgallerian, jossa ovat esillä kaikki paikalliset ehdokkaat.

Vaalisivustolta akaalaiset äänestäjät saavat paljon tietoa äänestyspäätöksensä tueksi. Kuntavaalien ennakkoäänestys järjestetään kotimaassa 26.5.–8.6.2021 ja ulkomailla 2.–5.6.2021. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 13.6.2021.

Vaalikoneessa näkyvät ne ehdokkaat, jotka ovat rekisteröityneet Akaan Seudun vaalikoneen vastaajiksi. Ehdokkaat voivat edelleen rekisteröityä vaalikoneeseen, minkä jälkeen he saavat sähköpostiinsa vaalikonekutsun ja voivat tallentaa vastauksensa. Rekisteröityä voi osoitteessa akaanseutu.fi/ehdokkaalle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?