Pirkanmaalle laajentuvat yritykset vahvistavat maakunnan kasvua, Pirkanmaan Imupalvelu monipuolistaa palvelujaan kysynnän mukaan

Kesämökkipaikkakunnalla on väliä. Reippaan vuosikymmenen Akaassa kesäasukkaana ollut toimitusjohtaja Jani Valtajärvi on oppinut tuntemaan Pirkanmaan vahvuudet. Nyt Uudenmaan IImupalvelu Oy aloittaa toimintansa Pirkanmaan Imupalvelu -brändillä maakunnassamme. Valtajärven mukaan Suomen toiseksi suurin maakunta tarjoaa vahvat kasvumahdollisuudet. (Kuva: Matti Pulkkinen)Eri puolilla Suomea toimiville kasvu- ja kehitysnälkäisille yrityksille Pirkanmaa tarjoaa poikkeuksellisen otolliset laajentumismahdollisuudet. Esimerkiksi nurmijärveläinen vuonna 1980 perustettu pneumaattiseen eli ilmalla tapahtuvaan materiaalin siirtoon erikoistunut Uudenmaan Imupalvelu Oy hakee parhaillaan uutta jalansijaa maamme toiseksi suurimmasta maakunnasta. Pirkanmaan Imupalvelu alkaa operoida Akaasta ja Lempäälän Sääksjärveltä käsin. Pirkanmaalaiskuntien elinkeinopomot todistavatkin, että maakunnasta kiinnostuneista yrityksistä satelee heille yhteydenottoja kiitettävään tahtiin.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.