Akaan Seudun kuntavaalisivusto kokoaa yhteen vaaliuutiset ja ehdokkaiden mielipidekirjoitukset

Akaan Seudun toimitus on seurannut kuntavaaleja paikallisesta näkökulmasta tiiviisti koko kevään ajan, ja vaalijutut ovat näkyneet vahvasti sekä akaanseutu.fi:ssä että painetussa lehdessä. Pelkästään vaaliaiheille omistettu Akaan Seudun kuntavaalisivusto löytyy osoitteesta akaanseutu.fi/kuntavaalit.

Kuntavaalisivusto kokoaa yhteen kaikki vaaliuutiset ja ehdokkaiden lähettämät mielipidekirjoitukset. Sivustolta löytyy myös perustietoa puolueista ja vaaleista.

Vaalisivustolta akaalaiset äänestäjät saavat paljon tietoa äänestyspäätöksensä tueksi. Kuntavaalien ennakkoäänestys järjestetään kotimaassa 26.5.–8.6.2021 ja ulkomailla 2.–5.6.2021. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 13.6.2021.

Vaalisivusto täydentyy vaalien lähestyessä

Toukokuun edetessä vaalisivustolla julkaistaan Akaan Seudun vaalikone, joka on äänestäjille kätevä työkalu ehdokkaiden mielipiteiden vertailuun ja oman ehdokkaan etsimiseen. Vahvasti paikallisiin teemoihin pureutuvan vaalikoneen kysymykset on laatinut Akaan Seudun toimitus.

Ehdokasasettelun vahvistamisen 14.5. jälkeen vaalisivustolla julkaistaan myös Akaan ehdokasgalleria, jossa ovat esillä kaikki paikalliset ehdokkaat.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?