Aluejohtaja Jari Alanen: Pirkanmaan K-supermarketeihin ja K-marketeihin ilmestyy ruokamaailmoja ja niihin kuuluvia erilaisia ravintoloita

Kesko Oyj:n aluejohtaja Jari Alanen korostaa, että Pirkanmaalla on keskeinen rooli K-ryhmän menestyksen synnyttämisessä. Hänen mukaansa Kesko avaa lähitulevaisuudessa vuosittain kahdesta neljään uutta K-supermarketia tai K-marketia maakunnassa. Raskaamman tavaran kaupassa tahti on hitaampi. Kauppa-autot saattavat hyvinkin palata. Alasen mukaan kauppa-autoja mietitään esimerkiksi verkkokaupan jakelukanavana ja yleistyvän läpivuotisen mökkiasumisen synnyttämän kysynnän tyydyttämiseksi. (Kuva: Matti Pulkkinen)Kauppakonserni Kesko on kovassa vireessä. Sen liikevaihto kasvoi vuodesta 2019 viime vuoteen 3,6 prosenttia ollen 10 669 miljoonaa euroa. Liikevoittoa kertyi ennätykselliset 568 miljoonaa euroa, jossa on nousua edellisvuoteen 118,9 miljoonaa euroa. Kesko Oyj:n aluejohtaja Jari Alasen mukaan K-ryhmän kokonaismyynti Pirkanmaalla oli huikeat 1,2 miljardia euroa, jossa on lisäystä vuoteen 2019 verrattuna peräti 14,5 prosenttia. Alasen mukaan vahvan tuloksen ja tuntuvien kasvulukujen takana ovat kauppakohtaiset liikeideat ja K-ryhmän oikeat strategiset valinnat.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.