Koronarokotusten ajanvaraus on avattu kaikille yli 55-vuotiaille

Koronarokotusten ajanvaraus on avattu kaikille yli 55-vuotiaille akaalaisille ja urjalalaisille. Samanaikaisesti jatketaan riskiryhmiin kuuluvien rokotuksia.

– Rokotteiden saatavuus on parantunut, joten uusia ikäryhmiä saatetaan ottaa rokotusten piiriin nopeallakin aikataululla ja siitä syystä niistä ilmoitetaan pääosin Akaan verkkosivuilla, digilehdissä sekä sosiaalisessa mediassa, Akaan terveyskeskuksen tiedotteessa kerrotaan.

Rokotukset toteutetaan ajanvarauksella Akaassa ja Urjalassa. Tarkemmat paikkatiedot ilmoitetaan ajanvarauksen yhteydessä.

– Voitte varata aikaa mielellään Klinik 24h -asioinnin kautta tai numeroista 040 335 3071 ja 040 335 3072 kello 8–12. Sekä Klinik 24h -asioinnin ajanvaraus että puhelinajanvaraus ovat ajoittain ruuhkautuneet, joten varauduttehan pitkiin odotusaikoihin, terveyskeskus ohjeistaa.

Ajanvaraajien kannattaa tutustua valmiiksi, kuuluuko käynnissä oleviin rokotusryhmiin ja kirjata peruste Klinik 24h -asioinnin alussa olevaan selitekenttään. Kirjaus nopeuttaa huomattavasti ajanvaraustoimintaa. Lisätietoa sairauksista ja rokotusjärjestyksestä THL:n sivuilta.

Akaassa koronarokotukset ovat edenneet yli 55-vuotiaisiin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?