Koronarokotusten ajanvaraus on avattu kaikille yli 60-vuotiaille – Uusia ikäryhmiä voidaan ottaa rokotusten piiriin nopealla aikataululla

Akaan terveyskeskus tiedottaa, että koronarokotusten ajanvaraus on avattu kaikille yli 60-vuotiaille akaalaisille ja urjalalaisille.

Samanaikaisesti jatketaan riskiryhmiin kuuluvien rokotuksia.

– Rokotteiden saatavuus on parantunut, joten uusia ikäryhmiä saatetaan ottaa rokotusten piiriin nopeallakin aikataululla ja siitä syystä niistä ilmoitetaan pääosin Akaan verkkosivuilla, digilehdissä sekä sosiaalisessa mediassa, terveyskeskuksen tiedotteessa todetaan.

Rokotukset toteutetaan ajanvarauksella Akaassa ja Urjalassa. Tarkemmat paikkatiedot ilmoitetaan ajanvarauksen yhteydessä.

Terveyskeskus toivoo, että aika varataan mielellään Klinik 24h-asioinnin kautta tai numeroista 040 335 3071 ja 040 335 3072 kello 8–12. Sekä Klinik 24h-asioinnin ajanvaraus että puhelinajanvaraus ovat ajoittain ruuhkautuneet, joten terveyskeskus kehottaa varautumaan pitkiin odotusaikoihin.

– Varatessanne aikaa rokotukseen tutustuttehan valmiiksi, kuulutteko käynnissä oleviin rokotusryhmiin ja kirjatkaa peruste Klinik 24h -asioinnin alussa olevaan selitekenttään. Kirjaus nopeuttaa huomattavasti ajanvaraustoimintaa. Lisätietoa sairauksista ja rokotusjärjestyksestä löytyy THL:n sivuilta, tiedotteessa todetaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?