Koronarokotusaikoja voivat varata riskiryhmään 2 kuuluvat yli 16-vuotiaat

Akaan terveyskeskus tiedottaa, että koronarokotusten ajanvaraus on avattu vakavalle koronataudille altistavia sairauksia sairastaville (ryhmä 2) yli 16-vuotiaille akaalaisille ja urjalalaisille.

Samanaikaisesti jatketaan erittäin voimakkaasti vakavalle koronataudille altistavia sairauksia sairastavien (ryhmä 1) yli 16-vuotiaiden sekä kaikkien 65 vuotta täyttäneiden rokotuksia.

Rokotukset toteutetaan ajanvarauksella Akaassa ja Urjalassa. Tarkemmat paikkatiedot ilmoitetaan ajanvarauksen yhteydessä.

– Voitte varata aikaa mielellään Klinik 24h -asioinnin kautta tai numeroista  040 335 3071 ja 040 335 3072 kello 8–12. Sekä Klinik 24h -asioinnin ajanvaraus että puhelinajanvaraus ovat ajoittain ruuhkautuneet, joten varauduttehan pitkiin odotusaikoihin, terveyskeskuksen tiedotteessa todetaan.

Rokotukseen aikaa varaavia kehotetaan tutustumaan valmiiksi, kuuluuko käynnissä oleviin rokotusryhmiin ja kirjaamaan peruste Klinik 24h -asioinnin alussa olevaan selitekenttään. Kirjaus nopeuttaa huomattavasti ajanvaraustoimintaa. Lisätietoa sairauksista löytyy THL:n sivuilta.

Akaan terveyskeskus tiedottaa uusien ryhmien rokotusten käynnistymisestä verkkosivuillaan ja paikallislehdissä.

Artikkelia on päivitetty 23.4. kello 15.16. THL on laskenut riskiryhmä 2:een kuuluvien alaikärajaa 16 vuoteen. Ennen alaikäraja oli 18 vuotta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?