Koronan vaikutukset: Nuorimpien lasten harrastustoiminta mahdollistuu Akaassa ensi viikolla – Ikä ja ryhmän koko ratkaisevat edelleen

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä on linjannut, että vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ryhmäharrastustoiminta sisätiloissa on mahdollista ensi viikosta eli maanantaista 19. huhtikuuta lähtien. Harrastustoimintaa voidaan järjestää opetus- ja kulttuuriministeriön turvaohjeistusta noudattamalla ja korkeintaan kymmenen henkilön ryhmissä. Kilpailuja ei voi järjestää.

Museoiden, kirjastojen, kylpylöiden, uimahallien, saunojen, kauppakeskusten oleskelutilojen sekä nuorisotilojen kiinni pitämistä suositellaan ainakin 30.4. asti. Näiden avaamista arvioidaan huhtikuun kuluessa.

Akaan kaupungin valmiusjohtoryhmä on käsitellyt Pirkanmaan linjauksia ja noudattaa niitä omassa toiminnassaan. Akaan kirjastot ovat kiinni ainakin 30.4. asti pois lukien esteettömän lähipalvelun välttämättömät toimet ja nopea materiaalin nouto ja palautus.

Myös kaupungin nuorisotilat ovat kiinni poikkeuksena lääkinnällinen tai vastaava kuntoutus, joka on mahdollista.

Akaan kaupunki suosittelee, että toimijat noudattavat Pirkanmaalle annettuja linjauksia. Kaupungin valmiusjohtoryhmä seuraa tilannetta aktiivisesti.

Yksi kommentti

  1. terhihakalavappula1

    Onko melkein kaikilla kuvassa olevilla pienillä tytöillä pissahätä?
    Hyvä on erittäin hyvä jos toiminta pääsee käymistymään ja portit avautuisivat aikuisillekin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?