Kauppaketjun info ja kaunis ilma keräsivät kiinnostuneita satamaan – Dild palkitsi nopeimpia lahjakorteilla

Kekkä-saari siinteli torstaina kauniissa kevätauringossa.

Akaan Seutu uutisoi hyvin varhain torstaiaamuna 1. huhtikuuuta, että Dild avaa myymälän Akaan kaupungilta ostamaansa Kekkä-saareen. Ripeillä liikkeillä Vanajan maisemiin rantautuvan kauppaketjun tiedotustilaisuus puoli kymmeneltä aamupäivällä ei korona-aikana ollut ymmärrettävästi suuri kansanjuhla, mutta muutamat ihmiset toki autoilivat paikan päälle kauniissa kevätsäässä.

Dildin Akaan-valloituksesta kiinnostuneita saapui torstaiaamuna 1.4. Toijalan satamaan.

Dild ostaa Akaan kaupungilta Kekkä-saaren lisäksi muun muassa sataman kesäteatterialueella olevan savusaunan, ja sen seinään oli torstaina kiinnitetty arvontataulu. Siitä onnekkaat paikallesaapuneet saattoivat voittaa raha-arvoltaan vaihtelevia lahjakortteja tulevaan Dild-myymälään.

Lue myös: Akaalaisten unelmille saatiin yllätystyydytys – Dild tulee Toijalaan, kaupunki myy kauppaketjulle Kekkä-saaren!

Dild ostaa Akaan kaupungilta muun muassa savusaunan, jonka seinässä oli torstaina lahjakortteja tarjoava arvontataulu.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?