Koronarokotusaikoja ei voida antaa kovin pitkälle suuren kysynnän ja pienten rokote-erien vuoksi – Päällekkäiset yhteydenotot ruuhkauttavat toimintaa ja puhelinajanvarauksen: ”Toivomme kärsivällisyyttä oman vuoron odottamisessa”

Akaan kaupunki tiedottaa, että suuren kysynnän ja toisaalta pienten saapuvien rokote-erien vuoksi koronarokotusaikoja ei voida antaa kovin pitkälle.

– Suosittelemme rokotusajan varaamista ensisijaisesti Akaan kaupungin nettisivuilla Klinik 24 h-asioinnin kautta. Kun olet jättänyt yhteydenottopyynnön, jääthän rauhassa odottamaan vastaustamme. Sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä puhelimitse tai muuta kautta. Meillä on parhaillaan käsiteltävänä 800 Klinik-yhteydenottoa, joista jokaiseen vastataan ja varattuja aikoja ilmoitetaan sitä mukaa, kun aikoja on annettavissa, tiedotteessa todetaan.

Aikaa voi joutua odottamaan viikkoja, mutta se on tulossa jokaiselle.

– Tällä hetkellä päällekkäiset yhteydenotot ruuhkauttavat toimintaamme ja puhelinajanvarauksen niiltä asiakkailta, jotka eivät voi käyttää sähköistä Klinik-asiointia.

Rokotteita saapuu Akaaseen ja Urjalaan yhteensä alle 200 annosta viikossa. Alueella on yli 75-vuotiaita noin 2500, joista rokottamatta on noin 1000 henkilöä. Samalla rokotetaan riskiryhmään 1 kuuluvia.

– Olemme pahoillamme tilanteesta ja ymmärrämme asukkaiden tarpeen saada rokote nopeasti. Vastaamme jokaiseen yhteydenottoon riskiryhmäjärjestyksessä ja toivomme kärsivällisyyttä oman vuoron odottamisessa. Henkilöstömme tekee parhaansa auttaakseen kuntalaisia heille annetuilla mahdollisuuksilla. Annetaan heille työrauha tässä haastavassa tilanteessa, tiedotteessa todetaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?