Akaan kaupunki ottaa käyttöön kuuden hengen kokoontumisrajoituksen

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on tiistaina kieltänyt sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli kuusi henkilöä. Määräys on voimassa Pirkanmaan alueella ajalla 11.–31.3.

Akaan kaupungin valmiusjohtoryhmä tiedottaa, että kaupungin omissa kokoontumisissa otetaan käyttöön kuuden hengen kokoontumisrajoitus viimeistään 11.3. Se koskee kokouksia ja kokoontumisia työpaikalla ja taukotiloissa.

Valmiusjohtoryhmän mukaan alle kuuden hengen kokoontumisten järjestämistä tulee myös harkita tarkkaan, ja niissä tulee huomioida turvallisuusohjeet. Kaupungin henkilöstöllä on voimassa vahva etätyösuositus.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?