Katso täältä Akaan ehdokkaat kevään kuntavaaleissa

Tähän artikkeliin päivitetään Akaan kuntavaaliehdokkaiden nimiä sitä mukaa kuin ehdokkaat itse tai kunnallisjärjestöt niistä tiedottavat. Tietoja ehdokkaista voi lähettää Akaan Seudun toimitukselle osoitteeseen toimitus@akaanseutu.fi.

Ehdokashakemusten viimeinen jättöpäivä on 9.3., ja ehdokasasettelu vahvistetaan 18.3. Kotimaan ennakkoäänestys on 7.–13.4 ja varsinainen vaalipäivä 18.4. Valtuustot aloittavat työnsä 1.6.

Nimen perässä oleva v-kirjain tarkoittaa, että henkilö on nykyinen valtuutettu.

Akaan kuntavaaleissa ehdokkaana

Keskusta: Timo Kontio, Vilppu Laaksonen, Vesa Liehu (v), Jari Näsi, Jari Paija, Kim Peltola, Mervi Pulkkinen (v), Satu Raiski-Koivukoski, Ilkka Rehuttu, Anita Ruuskanen, Tiina Räsänen, Pasi Savio, Jouni Vaittinen (v), Jukka Viinikainen.

Kokoomus: Petri Aarnio, Jenny Ahlman, Anton Alatalo, Suvi-Marja Holkeri-Salmesvuori, Bjarne Illman, Timo Kallela, Tomi Koistinen, Jouni Koski, Jaakko Leinonen (v), Lari Löflund, Anni Määttä, Jussi Nyström, Mikko Palonen, Pentti Palonen, Marko Peltola (v), Timo Pulkkinen, Janita Puomila (v), Sami Rajala (v), Jarkko Rajaniemi, Jouko Rytkönen (v), Ismo Sakala, Sauli Saunamäki, Erik Seppänen, Mikko Soini, Maija Toivonen (v), Jani Vehka-aho, Tommi Vihervaara, Anttijussi Vikman, Mari Yli-Koivisto.

Kristillisdemokraatit: Virpi Jääskeläinen, Elina Kettunen, Mika Setälä (v).

Liberaalipuolue: Jouni Kotomäki, Anton Murola, Janne Savolainen.

Perussuomalaiset: Aki Andersson, Heli Einola-Virtanen (v), Martti Ekman, Espen Friman, Jussi Halme, Sirpa Helpiölä, Marko Kivi (v), Tapio Kivistö, Arttu Käpylä, Martti Laajoki, Sirkku Laine, Tero Mäki, Toni Nenonen, Marjo Rantala, Timo Räsänen, Elina Talonen-Ojanperä, Joni Toivonen, Timo Virtanen.

Sdp: Sami Ahola, Salla Bister (v), Hannele Halmela-Taberman, Josefina Harju, Sanni Harjula, Jaana Heino, Mikael Helin, Pirjo Huuhtanen, Sami Hyötyläinen, Mari Ikäheimo, Tero Inha, Heli Inkinen, Hannu Järvinen (v), Saila Kallioinen (v), Elisa Kauranen, Susanna Kilpinen, Heikki Knuutila (v), Veikko Koppinen, Anna Kulmala, Päivi Lehmusvirta, Arto Lehtinen, Inka Loppi, Pekka Mattila, Aki Moisio, Sakari Nieminen, Kirsi Nord-Sarkola (v), Tanja Peräkivi, Harri Rantala (v), Mika Rupponen (v), Harri Rämö (v), Jouni Salonen (v), Pekka Sintonen, Kari Taberman, Timo Tammisto, Raija Toivonen, Seija Tromstedt, Terhi Vaden, Kirsi Vaittinen (v).

Sininen Tulevaisuus: Sauli Turja (v).

Suomen Kansa Ensin: Mika Karttunen, Jussi Kallioniemi.

Vasemmistoliitto: Tarmo Hietamaa, Juhani Jara, Jorma Kivi, Arto Koskinen, Timo Koskinen, Jari Laihia, Mika Lohi, Antti Maijala, Mira Nurmi, Pirkko Seppi, Hannu Sironen, Aila Toivonen, Mikko Virolainen.

Vihreät: Emma Aronen, Christine Grabnegger-Räsänen, Hanni Joronen (v), Sakari Kestinen, Kati Koivula, Maria Koivuniemi, Jaana Kurtti, Kati Kuusisto (v), Katri Kuusisto, Elina Lindholm, Jaakko Naakka, Antti Orava, Jukka-Pekka Patana, Mira Pitkänen, Hilu Toivonen-Alastalo, Tiina Uusi-Rasi, Timo Vepsäläinen, Laura Väisänen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?