Akaan yläkoulut ja lukio jatkavat lähiopetuksessa talviloman jälkeen

Akaan lukio, Toijalan yhteiskoulu ja Viialan yhtenäiskoulu eivät siirry etäopetukseen 8. maaliskuuta. Kuva: Mikko Peltoniemi

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä käsitteli perjantaina 26. helmikuuta alueen koronatilannetta. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella ei ole tällä hetkellä epidemiologista perustelua sulkea koulujen tiloja ja siirtyä etäopetukseen.

Pandemiaohjausryhmä ei tällä hetkellä suosittele etäopetukseen siirtymistä, vaan koululaiset palaavat hiihtolomalta normaalisti lähiopetukseen 8.3.2021.

Pandemiaohjausryhmä suosittelee alueen kouluille valmiustason ylläpitämistä etäopetukseen siirtymiseksi kahden vuorokauden varoitusajalla. Pirkanmaan alueelliset suositukset pysyvät muiltakin osin ennallaan. Suosituksia käsitellään seuraavan kerran pandemiaohjausryhmän kokouksessa tiistaina.

Akaan kouluissa on hyvä valmius

Akaan kaupunki noudattaa pandemiatyöryhmän suositusta, joten opetus jatkuu lähiopetuksena talviloman jälkeen. Akaan kouluissa on hyvä valmius siirtyä nopeasti etäopetukseen, jos tilanne muuttuu äkillisesti.

– Tiedotamme oppilaita ja heidän huoltajiaan Wilma-järjestelmän kautta. Kaupungin valmiusjohtoryhmä seuraa tilannetta aktiivisesti, ja tiedotamme asiasta seuraavan kerran Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän tiistain kokouksen jälkeen, kaupungin perjantaina kello 18.06 lähettämässä tiedotteessa kerrotaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?