Toijalan Seutu 40 vuotta sitten: Partekin liiketoiminnan pohja laajentuu Toijalassa

Tiistaina 24. helmikuuta

Partekin liiketoiminnan pohja laajentuu Toijalassa

Partekin liiketoiminnan pohja laajentuu Toijalassa maaliskuun alusta lähtien, sillä silloin Partekin rakennusainetietouden projektivientiin keskittyvä uusi tulosyksikkö aloittaa toimintansa. – Raskaan koneteollisuuden johtaja, diplomi-insinööri Pentti Rikkinen kertoi, että Rakennusaineteknologiayksikkö lähtee hyödyntämään Partekin vankinta osaamista, rakennusmateriaalisektoria.
Partekin raskas koneteollisuus sai kirjata erittäin hyvän tuloksen viime vuodelle ja päättyneen tilivuoden tulos ylitti kaikki tavoitteet. Tuotannon myyntiarvo oli noin 60 miljoonaa markkaa ja kannattavuudessa tapahtui oleellinen parannus.

Johtavaksi hoitajaksi Sinikka Autere

Toijalan terveyskeskuksen johtajan hoitavan virkaan on valittu sairaanhoitajajohtaja Sinikka Autere Tampereelta. Avoinna olleeseen terveydenhoitajan virkaan on valittu Salme Pulkkinen Toijalasta ja uuteen terveyskeskusavustajan virkaan apuhoitaja Päivi Rinne Toijalasta.

Pertti Ahosen muistohiihdot: Voittajaehdokkaat pitivät hyvin pintansa

III Pertti Ahosen muistokisat pidettiin hyvissä olosuhteissa, keli ei aiheuttanut harmeja ja latu pysyi hiihtäjien mielestä hyvässä kunnossa. Yhteensattumista huolimatta osanottajia oli tyydyttävästi, 120 loppuunhiihtänyttä. Yleisöä oli vähänlaisesti.
Samanaikaisesti hiihdettävät Hopeasompakisat veivät paljon nuoria ja Finlandiahiihto vanhempia. Keski-ikäisten houkuttimena olivat isot kisat Kokkolassa, Kaipolassa ja Kurikassa. Vaikka hiihtotalvi on ollut hyvä, kasautuvat kilpailut helmikuun loppuun ja maaliskuun alkuun. Kisat ovat anottava edellisenä talvena ja niitä pyritään sijoittamaan sellaiseen ajankohtaan, jossa ne varmimmin onnistuvat kelin puolesta, siksi ruuhkautuminen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?