Erilainen ystävänpäivän tapahtuma Sykkeellä

SPR:n ystävätoiminnassa kohtasivat Irja Jukkanen ja nuori ystävä Saara Suojanen. Kuva SPR.

Ystävänpäivän juhlaa on jo useamman vuoden vietetty yhdessä SPR:n toimitila Sykkeellä. Poikkeusolot ovat kuitenkin tuoneet mukanaan muutoksia niin arkeen kuin erilaisiin tapahtumiinkin, joten valitettavasti joudumme tänä vuonna jättämään tapahtuman väliin.

Kun sisätiloihin ei voida kokoontua aikaa yhdessä viettämään, ystäviä tapaamaan ja kahvikupposellista nauttimaan, järjestää SPR Akaan osaston kuitenkin lämpimän vaihtoehdon ystävänpäivän kynnyksellä.

Lauantaina 13. helmikuuta on toimitila Sykkeen edessä tarjolla kuumaa mehua ja pipareita kello 10–13 välisenä aikana. Ulkotiloissa, kuitenkin turvavälit huomioiden, voit käydä nauttimassa kupillisen lämmintä ja vaihtamassa sanasen jos toisenkin tuttujen kesken.

Lämpimästi tervetuloa!

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?