Akaan kaupungin liikuntatilat pysyvät suljettuina aikuisilta – Nuorisotilat ovat kiinni, kirjastot avoinna

Akaan valmiusjohtoryhmä on linjannut maanantaina 11. tammikuuta, että kaupungin omistamat julkiset liikuntatilat pysyvät toistaiseksi suljettuina.

Akaan kaupunki kertoo tiedotteessaan, että liikuntatilojen sulku koskee muita käyttäjäryhmiä paitsi alle 20-vuotiaiden harrastustoimintaa sekä yksilö- ja ryhmälajien maajoukkuetoimintaa, SM-tason ja 1-divisioonatasoista kilpailu- ja harjoittelutoimintaa ja kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua.

Myös Akaan nuorisotilat pysyvät toistaiseksi kiinni. Kirjastot ovat avoinna normaaliaukioloaikojen mukaisesti. Aineistoa voi lainata ja palauttaa, noutaa varauksia ja asioida pikaisesti tietokoneella. Muut palvelut ovat poissa käytöstä toistaiseksi.

Kirjastot ovat avoinna normaaliaukioloaikojen mukaisesti. Kuvassa Viialan kirjasto Vilkku. Kuva: Mikko Peltoniemi/Akaan Seudun arkisto

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?