Vastaa Akaan Seudun kyselyyn ja kerro keinosi Toijalan aseman rauhoittamiseen – Mitä pitäisi tehdä, jotta VR ei sulje aseman odotustilaa ilkivallan takia?

Toijalan rautatieaseman matkamäärä oli viime vuonna 320 000, mutta tammi–kesäkuussa 2020 Toijalassa tehtiin koronaepidemian takia vain noin 100 000 matkaa. Kuva: Mikko Peltoniemi.

Akaan Seutu kertoi 2.12.2020 VR:n suunnitelmista supistaa Toijalan aseman odotustilan aukioloaikoja.

– Ikävä kyllä näin korona-aikana paitsi odotustilojen käyttö on vähentynyt, tiloissa on myös havaittu toistuvaa ilkivaltaa erityisesti ilta-aikaan. Tiloissa on sotkettu ja rikottu paikkoja ja esimerkiksi tukittu tahallisesti kulkuväyliä. Tämänkaltaiset vahingonteot, joita on joskus esiintynyt muuallakin, toki aiheuttavat meille ylimääräisiä kustannuksia. Haluamme taata asiakkaillemme viihtyisän ympäristön odottaa junaa, Sinihannele Mesilaakso VR Groupin viestinnästä kertoi tuolloin.

Nyt Akaan kaupunki on päättänyt aloittaa asemalla vartioinnin ja muut keinot häiriökäyttäytymisen lopettamiseksi ovat mietinnässä. VR pidättäytyy aukioloaikojen supistuksista toistaiseksi. Mitä akaalaiset itse voisivat tehdä, jotta aseman odotustilojen käyttö voisi jatkua normaalisti? Kerro ideasi aseman rauhoittamiseen alla olevassa kyselyssä.

Miten Toijalan asema rauhoitetaan?

Jätä yhteystietosi, jos olisit valmis haastateltavaksi. Toimitus saattaa ottaa sinuun yhteyttä.

Jos haluat vastata nimettömänä, voit jättää yhteystietokentät tyhjiksi.
Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?