Liikuntatiloja ja kokoontumisia koskevat koronasuositukset jatkuvat Akaassa 10.1.2021 asti

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä linjasi tällä viikolla koronasuositusten jatkamisesta 10.1.2021 saakka. Aiemmin suositukset oli annettu 21. joulukuuta asti.

Akaan kaupungin valmiusjohtoryhmä on 16.12. päättänyt, että Akaa noudattaa pandemiaohjausryhmän suosituksia.

Liikuntaharrastustoiminnassa julkisia ja yksityisiä sisäliikuntatiloja suositellaan pidettäväksi kiinni 10.1.2021 asti. Sulku ei koske yksilö- ja ryhmälajien maajoukkuetoimintaa, SM-tason ja 1-divisioonatasoista kilpailu- ja harjoittelutoimintaa eikä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua. Näin ollen myös kaupungin omistamat julkiset sisäliikuntatilat, kuntosalit ja saunat on suljettu suositellusti. Liikuntatilat ovat kuitenkin koululaisten käytössä.

Akaan kaupunki kertoo tiedotteessaan, että myös nuorisotilat on suljettu 10.1. saakka. Kirjastot ovat avoinna normaaliaukioloaikojen mukaisesti. Aineistoa voi lainata ja palauttaa, noutaa varauksia ja asioida pikaisesti tietokoneella. Viialan kirjastolta saa edelleen ostaa Rasin ja Kylmäkosken kuntosalikortteja.

Akaan valmiusjohtoryhmä käsittelee kaupungin kuntosalien sulkuajasta aiheutuvia harjoitteluajan menetyksiä. Asiasta tiedotetaan vuodenvaihteen jälkeen. Uusia kuntosalikortteja voi ostaa myös sulkuaikana.

Pirkanmaalla suositellaan, että yli 10 hengen yksityistilaisuuksia ei järjestetä 10.1.2021 saakka.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?