Savukeisarit Oy esittäytyy: Kauden kala- ja riistaherkkuja – läheltä

Kari Niemi ja Sami Lähdesmäki avaavat pop up myymälän joulukuun alussa Kylmäkoskella, tuotteinaan sekä palvilihaa että kylmäsavu- ja  lämminsavukaloja.

Akaan Kylmäkoskella sijaitsevilla toimitiloilla on syksyn yleisen maailmantilanteen johdosta huolimatta positiivinen ilmapiiri. Kari Niemi ja Sami Lähdesmäki valmistautuvat avaamaan toimipisteelleen joulukuussa pop up -myymälän itsevalmistamilleen kylmäsavulohi-, lämminsavulohi- ja riistatuotteille. Valikoimassa on jalosteita riistamakkaroista aina kylmäsavustettuihin paisteihin asti. Kalatuotteissa kylmäsavulohi on ollut ehdoton kestosuosikki, konjakilla ja ilman, ja kapasiteettia isompien erien valmistukseen riittää tiloissa. Elintarvikehuoneistotilojen yhteyteen avattavan pop up -myymälän tarkoituksena on joulukuussa näkyä paikallisesti, paikallisena vaihtoehtona, juhlakauteen sopivalla tuotevalikoimalla.

Kokemusta molemmilta yrittäjiltä löytyy taustalta, ja Savukeisarit panostaa yhdessä lähellä valmistettuun ja tuotettuun valikoimaan entistä enemmän.

– Olemme näkyneet ennenkin ruokapuolella tapahtumissa – kalatuotepainotteisesti. Osaaminen laajenee, kun rohkeasti tartutaan uusiin ideoihin ja panostetaan laatuun, kertoo Sami. Tältä pohjalta on Savukeisarit laajentanut tuotevalikoimaansa lihajalosteisiin, ja haluaa kasvattaa roolia paikallisena toimijana.

– Tulemme jatkossakin olemaan mukana tapahtumissa ja tarjoamaan niissä tuotteitamme, mutta suuret tapahtumat ovat tällä hetkellä vähissä, sanoo Kari. Kysyntä hyvälle ruualle ei silti ole mihinkään poistunut, päinvastoin.

– Siinä missä ihmisten ulkona syöminen on vähentynyt, halutaan makuelämyksiä saman verran kuin ennenkin, Sami tiivistää ja jatkaa: Nyt kuluvan vuoden aikana on monissa kodissa kokattu enemmän ja yhdessä. Pidämme itse hyvistä kala- ja riistaruoista, ja haluamme valmistaa laadukkaita tuotteita, jotka toimivat kotien juhlahetkissä ja tuovat niihin lisää hyvää mieltä.

Savukeisarit pop up -myymälä löytyy Yrittäjäntie 2:sta, Akaan Kylmäkoskelta, Turun tien varresta ja on avoinna joulukuun alusta alkaen joka viikko keskiviikosta perjantaihin aina jouluun asti.

Pop up -myymälä aukeaa 2.12.2020: ke-la klo 10-15

Avoinna jouluviikolla: ma-ke klo 10-17

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?