Arvaa, kuka on Akaan Seudun joulupukki – Oikein arvanneiden kesken arvotaan lahjakortti

Kuka on Akaan Seudun Joulupukki? Käy katsomassa Pukin videohaastattelu Akaan Seudun verkkosivuilla ja lähetä arvauksesi sähköpostilla osoitteella toimitus@akaanseutu.fi.

Arvaatko sinä, kuka on Akaan Seudun Joulupukki? Käy katsomassa Joulupukin haastattelu tästä linkistä. Lähetä arvauksesi sekä yhteystietosi osoitteella toimitus@akaanseutu.fi 18.12.2020 mennessä. Oikein arvanneiden kesken arvomme 50 euron lahjakortin, jonka voittaja saa haluamaansa akaalaiseen liikkeeseen.

Voit myös yrittää tunnistaa pukin alla olevasta haastattelusta.

Matkaparkki tuo Pukille iloa poikkeusvuonna

Kysyttäessä, mikä Pukin mielestä on ollut kuluneessa vuodessa parasta, hän nostaa esiin ensimmäisinä sataman uuden matkaparkin ja tulossa olevan uuden yritysalueen.

– Myös se on positiivista, että koronan kanssa on pärjätty aika hyvin ja tartuntojen määrä on pysynyt vähäisenä, paljon on ollut hyviä asioita. Itse asiassa yhtä parasta asiaa on vaikea nimetä, Pukki pohti.

Vähäinen koronatartuntojen määrä on myös akaalaisille erityinen syy kiitollisuuteen, Pukki näkee.

– Nostaisin tässä kärkeen sen, että Suomessa ja Akaassa on eletty varsin poikkeuksellista aikaa. Korona on ollut vahvasti läsnä mutta tosiaan akaalaisten keskuudessa vielä ainakaan korona ei ole lähtenyt kovin voimakkaasti leviämään ja tartuntamäärät ovat pysyneet sillä tavalla maltillisina. Terveys ennen kaikkea.

Pukki näkee Akaan tulevaisuuden toiveikkaana

Pukki kertoo monen hienon hankkeen siirtyvän ensi vuonna suunnitelmista konkretiaan Akaassa.

– Uusi hyvinvointikeskus valmistuu kesällä, uusi raakapuuterminaali valmistuu touko-kesäkuun paikkeilla, merkittävät rakennushankkeet muutenkin etenevät. Viialan liikuntahallin työt ovat ensi vuonna jo hyvässä vauhdissa, samoin Viialan uuden koulun osalta. Toivottavasti ensi vuonnakin pysyttäisiin mahdollisimman terveenä.

Pukkikin ehtii sukuloimaan jouluna

Pukin joulusuunnitelmat ovat luonnollisesti työntäyteiset. Pelkästään Akaassa riittää paljon perheitä, joiden luona pitää ehtiä piipahtamaan.

– Taloja, koteja on ympäri Suomen, joissa pitää ehtiä käydä. Kyllä Pukilla on tarkoitus päästä myös rauhoittumaan ja viettää joulua ihan lähipiirin kanssa.

Pukin lempijouluruokia on kaksi. Kahden kärki on perinteinen joulukinkku ja riisipuuro. Omia lahjatoiveita sen sijaan ei juuri enää ole.

– Pukki alkaa olla sen verran jo vanha, että omia erityisiä lahjatoiveita ei ole. Tässä on matkan varrella paljon saatu ja kaikki mahdolliset oikeastaan nähty. Ehkä se suurin toive on, että saisi viettää joulun terveenä. Samaa toivon kaikille muille täällä Akaassa, Suomessa ja ympäri maailmaa, että joulun saisi viettää terveenä ja läheisten parissa, Pukki päättää.

Kommentit (2)

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?