Akaa-Volley ei pelaa lauantaina Hurrikaania vastaan – Lentopallon Mestaruusliigan syyskausi päättyy koronapandemian vuoksi

Lentopallon Mestaruusliiga on asetettu pelitauolle 7.–21.12. koronatilanteen takia. Seurat haluavat suojata niin katsojat, pelaajat kuin kaikki muutkin tapahtumiin liittyvät ihmiset.

Nyt tutkitaan nopealla aikataululla kahta erilaista vaihtoehtoa kevään pelien pelaamisen suhteen. Ensimmäinen vaihtoehto olisi pelata runkosarja alkuperäisen suunnitelman mukaan kolminkertaisena. Koska tämä edellyttäisi syksyltä siirtyvien pelien vuoksi lisää aikaa, pitäisi pudotuspelien määrää pudottaa.

Toinen tutkittava vaihtoehto on runkosarjan supistaminen kaksinkertaiseksi. Koska pääsarjaryhmän päätöksellä liigatauko alkaa vasta 7. joulukuuta, ensi lauantaille ajoitettu Akaa-Volleyn ja Hurrikaani Loimaan välinen ottelu olisi voitu pelata normaalisti. Se on kuitenkin yhteisymmärryksessä siirretty myöhemmäksi.

– Emme olisi nykytilanteessa voineet ottaa yleisöä otteluun lainkaan. Katsoimme, että on mielekkäämpää siirtää peli turvallisempaan aikaan, perustelee ratkaisua Akaa-Volleyn Markku Kuoppa.

Akaa-Volley harjoittelee liigan pelitauon aikana normaalisti. Tällä tietoa seuraava kotiottelu on tammikuun 4. päivänä Lakkapäätä vastaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?