Koronaohjeistukset vaikuttavat Kylmäkosken kirkon 120-vuotisjuhlamessuun – Tilaisuuteen voidaan kuorojen lisäksi ottaa vain noin 20 vierasta, ehtoollista jaetaan seurakuntatalon pihassa

Akaan seurakunta on joutunut tiukentamaan Pirkanmaan huonontuneen koronatilanteen vuoksi Kylmäkosken kirkon 120-vuotisjuhlien rajoituksia. Juhlamessu on tulevana sunnuntaina 29.11. Messussa saarnaa arkkipiispa emeritus Jukka Paarma, joka toimi kirkon viimeisimmän kunnostuksen suojelijana.

Kirkkoon voidaan ottaa enintään 50 henkeä. Koska tilaisuudessa on mukana myös kuoroja, kirkkoon pääsee noin 20 seurakuntalaista.

Juhlamessua voi seurata myös netin välityksellä Akaan seurakunnan kotisivujen (www.akaanseurakunta.fi) kautta sunnuntaina 29.11. kello 10 alkaen. Suora linkki lähetykseen on Kylmäkosken kirkko 120 v Messu – Akaan seurakunta.

– Kehotamme kaikkia, joille se on mahdollista, osallistumaan kirkon juhlamessuun striimin välityksellä, seurakunta toteaa tiedotteessaan.

Messua voi seurata myös Kylmäkosken seurakuntatalolla, jonne voidaan ottaa turvallisesti enintään 30 henkeä. Ehtoollista jaetaan seurakuntatalon pihassa välittömästi messun jälkeen noin kello 11.30–12. Ehtoolliselle osallistuvien toivotaan noudattavan myös ulkona turvavälejä ja maskisuositusta.

Kylmäkosken kirkon juhlamessu järjestetään sunnuntaina 29.11. Koronarajoitusten takia kirkkoon voidaan ottaa noin 20 seurakuntalaista. Arkistokuva: Mikko Peltoniemi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?