Koronaohjeistukset näkyvät Akaan seurakunnan toiminnassa – Kirkkoon pääsee 50 henkilöä, työntekijät eivät tule koteihin yksityistilaisuuksiin

Koronaohjeistukset näkyvät myös Akaan seurakunnan tilaisuuksissa. Seurakunta noudattaa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin, Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston, Akaan kaupungin ja Tampereen tuomiokapitulin ohjeita.

Seurakunta kertoo tiedotteessaan, että kirkossa voi olla sisällä yhtäaikaisesti aluehallintoviraston ohjeen mukaisesti 50 henkilöä. Tähän määrään lasketaan mukaan kaikki työntekijät ja muutoin palveluksessa olevat ihmiset.

– Emme ylitä tätä määrää missään olosuhteessa, jotta saamme taattua turvallisen osallistumisen paikan päälle tulleille, seurakunta toteaa.

Jumalanpalvelusta voi seurata joka sunnuntai myös suoratoistona.

Kasteet, häät ja hautajaiset kirkoissa tai kappelissa

Seurakunta vuokraa tilojaan yksityistilaisuuksiin vain, jos ne pysyvät alle kymmenen hengen tilaisuuksina.

– Kastamme, toimitamme häät ja hautajaiset kirkkotiloissa/kappelissa turvallisesti. Pitäydymme pienissä osallistujamäärissä kaikissa toimituksissamme. Työntekijämme eivät valitettavasti voi tässä kohtaa tulla koteihin yksityistilaisuuksiin, tiedotteessa todetaan.

Seurakunnan työntekijät käyttävät maskia kaikissa seurakunnan tilaisuuksissa sekä työpaikalla.

Joulupuuroa tarjolla 16. joulukuuta

Seurakunta on tarjonnut soppaa ulkona kaikkien kylien toreilla keskiviikkoisin. Soppa vaihtuu joulupuuroksi 16.12. Seurakunta ei tarjoile sisätiloissa enää loppuvuonna mitään.

Seurakunta tiedottaa joulun ajan tapahtumista tarkemmin lähempänä joulua.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?