Amadeus Lundbergin joulukonsertti soi Akaan kirkossa

Amadeus Lundberg tuo jouluisen tervehdyksensä Akaan kirkkoon lauantaina 28.11 kello 18.00. Lundbergin joulukonsertissa kuullaan tuttuja joulunajan kappaleita kuten Maa on niin kaunis, Kulkuset ja Ave Maria. Tunnelmalliseen konserttiin myydään vallitsevan tilanteen vuoksi vain rajoitettu määrä lippuja.

Lundberg esiintyy Akaassa sisarensa Gildan kanssa. Heitä säestää pianolla ja haitarilla Samuli Jokinen.

Amadeus Lundberg on vuoden 2009 tangokuningas. Tuolloin valittiin vain yksi tangokuninkaallinen, ja hän sai Tangomarkkinoiden superfinaalissa tuomaristolta 58/60 pistettä voittaen Kaija Lustilan kahdella pisteellä.

Lundberg on julkaisut useita albumeja ja esiintynyt muun muassa konserttikiertueilla ja musiikkinäytelmissä.

Amadeus Lundberg.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?