Toijalan Seutu 40 vuotta sitten: Toijalan Seudun arvoisille tilaajille ja ilmoittajille

Perjantaina 14. marraskuuta

Toijalan Seudun arvoisille tilaajille ja ilmoittajille

Graafisen teollisuuden työnantajaliiton ja Suomen sanomalehtimiesten liiton työehtosopimusneuvotteluissa ei valitettavasti päästy myönteiseen ratkaisuun toimittajalakon osalta ja tämän johdosta myös Toijalan Seudun ilmestyminen lakkaa. Yhtiömme pahoittelee syntynyttä tilannetta.
Toimittajalakon alettua ei toistaiseksi ole arvioitavissa, kuinka pitkäksi ajaksi tämä lakko keskeyttää lehtemme ilmestymisen. Yleisten tilausehtojen säännösten perusteella lehtemme ei palauta tilaajilleen lakon johdosta aiheutuneiden päivien osalta tilausmaksuja takaisin.
Lehtemme konttori hoitaa lakon aikana mm. tilausasioita.
Toijalan Seutu Oy toivoo, että neuvotteluosapuolet pääsisivät nopeasti yhteisymmärrykseen, jotta lehtemme pääsisi esteettömään ilmestymiseen mahdollisimman pikaisesti. Valitamme lakon aiheuttamia häiriöitä ilmoittajillemme ja tilaajillemme.

Valpas takelteli voiton Urjalan Palloseurasta 3-2

Miltei ”nitro”-otteluksi voitaisiin sanoa lauantaista Valppaan 4-sarjan lentopallo-ottelua Lastumäen koululla. Jännittävyydessään huippuottelun voitti Valpas 3–2 eräpistein 15–11, 15–13, 10–15, 9–15 ja 16–14.
Valpas pelasi edelleen ns. vajaalla joukkueella sillä erilaisten esteiden vuoksi siitä puuttui Harri Rämö, Jarmo Passila ja Seppo Hukka. Todennäköisesti jo seuraavaan kotiotteluun saadaan Harri ja Jarmo.

18. joulumessu Valkeakoskella

Valkeakosken Seudun Kauppaoppilaitoksen 18. joulumessut pidetään 29.–30. marraskuuta. Messuilla voi tutustua yli sadan näytteilleasettajan tuotteisiin ja palveluksiin. Näytteilleasettajat edustavat monipuolisesti kuntainliiton alueen yrittäjistöä. Mukana on sekä pieniä erikoisliikkeitä että suuria tunnettuja yrityksiä.
Messut ovat oppilaiden järjestämät. Toiminnassa on mukana noin 120 kauppaopiskelijaa. Oppilaat järjestävät muotinäytöksiä ja erilaisia kilpailuja. Lisäksi he pitävät kahviota ja kirpputoria. Myös lapsille on järjestetty erilaista toimintaa, lapset voi jättää ”Touhulaan” tätien turvalliseen hoitoon vanhempien tutustuessa messuhin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?