Toijalassa jaetaan erä EU-ruokaa

Adventtikirkko jakaa noin 150 kassia EU:n ruoka-apua Toijalassa.

Toijalan Adventtikirkko järjestää EU-ruokakassien jaon sunnuntaina 22. marraskuuta kello 12–14 adventtikirkolla, osoitteessa Ryödintie 18. Jaossa on noin 150 kassillista ruokaa. Jaettava erä on nyt reilusti isompi kuin aiemmin.

EU-ruokakassin voi käydä hakemassa jokainen, joka on pienituloinen ja kokee tarvitsevansa taloudellista apua ruokakassin muodossa. Kassien määrä taloutta kohti riippuu kotitalouden henkilömäärästä. Kassin sisältö on perusruoka-aineita, kuten esimerkiksi hapankorppuja, pastaa, makaronia, hernekeittoa sekä muita tuttuja elintarvikkeita. Jauhoja saa ottaa halutessaan tai jättää ne ottamatta.

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi ole voitu tänä vuonna järjestää laajempaa jakotapahtumaa, jossa olisi saatavilla myös vaate- ja taloustavaraa sekä keittolounas. Laajemmalle jaolle on ilmennyt kysyntää, Toijalan Adventtikirkko kertoo tiedotteessa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?