Entä, jos Pirkanmaan veturina ei olisikaan Tamperetta?

Aluekehitysjohtaja Jukka Alasentie ja innovaatio- ja tulevaisuustyönjohtaja Päivi Myllykangas iloitsevat, että Pirkanmaa osaa hyödyntää voimakkaan elinvoimansa. Johtajakaksikko tietää, että moni maamme maakunnista haluaisi päästä pirkanmaalaisten vauhtiin. (Kuva: Matti Pulkkinen)Pirkanmaa koostuu 22 kunnasta. Ensi vuoden alussa maakunta kasvaa yhdellä kunnalla, kun Kuhmoinen siirtyy Keski-Suomesta Pirkanmaahan. Pirkanmaan liitto on 22 kunnan omistama kuntayhtymä, jonka tehtävänä on kehittää maakuntaa tasapuolisesti ja valvoa sen etuja. Aluekehitysjohtaja Jukka Alasentie ja innovaatio- ja tulevaisuustyön johtaja Päivi Myllykangas teroittavat, ettei ainutlaatuinen ja valtakunnallisesti kiitetty pirkanmaalainen yhteistyö ole vain kaunista juhlapuhetta vaan täyttä totta. Kaksikko heittää maakuntalaisille pähkinän pureskeltavaksi: ”Entä, jos Suomen kansantalouden kannalta tuiki tärkeällä Pirkanmaalla ei olisikaan Tampereen veroista maakuntakeskusta veturinaan?
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.