K-Market Maukas oli toistamiseen Pirkanmaan paras asiakastyytyväisyydessä – Viialasta talon ostanut kauppias Niko Nylund viihtyy Akaassa

Niko Nylund aloitti K-Market Maukkaan kauppiaana vuonna 2017. Kuva: Tarja Antola

K-Market Maukas Viialassa on menestynyt jälleen K-Market-kauppojen asiakastyytyväisyystutkimuksessa, joka tehdään keväällä ja syksyllä. Keväällä kauppa oli Pirkanmaan paras, ja saman tuloksen tutkimus antoi myös tänä syksynä.

Kauppias Niko Nylund, 27, kertoo, että tutkimukseen osallistui 152 K-Market Maukkaan asiakasta ja siihen oli mahdollista vastata sähköpostilla tai verkkosivujen kautta. Koko Suomessa K-Market Maukas sijoittui Nylundin mukaan 30 parhaan joukkoon. K-Marketeja on Suomessa noin 800 ja Pirkanmaalla nelisenkymmentä.

Nylundin mukaan asiakkaat ovat erityisesti huomioineet kaupan toimet korona-aikana ja kotiinkuljetuspalvelun. Asiakastyytyväisyystutkimuksen tulos on kauppiaalle ja koko henkilökunnalle mieleinen tunnustus.

– Se on meidän mielestämme paras palkinto ja mittari, ja haluamme kiittää siitä asiakkaitamme. Tätä työtä tehdään kuitenkin asiakkaita varten, ja tyytyväiset asiakkaat ovat työn suola. Palvelu on meille kaikkein tärkein tekijä kaupan toiminnassa, Nylund toteaa.

Niko Nylund oli Suomen nuorin K-kauppias aloittaessaan 23-vuotiaana Viialassa vuonna 2017. Asiakastyytyväisyystutkimuksen lisäksi hän on saanut myös muuta tunnustusta. Viialan yrittäjäyhdistys palkitsi Nylundin kesällä Tahto-patsaalla.

Kauppiaan lähitulevaisuuden suunnitelmissa ei ole siirtyä isompiin ympyröihin. Nylund kertoo ostaneensa Viialasta talon ja asettuneensa paikkakunnalle.

– Kovasti koetamme kehittää kauppaa eteenpäin. Mietinnässä on kaikenlaista uutta, mutta sitä varten pitäisi saada pikkaisen lisää neliöitä. Olen viihtynyt Akaassa tosi hyvin ja akaalaistunut. Akaa on vetänyt puoleensa, ja tänne on ollut mukava jäädä, Nylund sanoo.

Lue myös:

Vuoden 2020 Tahto-patsas myönnettiin kauppias Niko Nylundille – ”Tuntuu erityisen hyvältä saada tunnustus tänä keväänä”

Nylund hankki keväällä pakettiauton ja ryhtyi kuljettamaan ruokaostoksia asiakkaille kotiin. Kuva: Tarja Antola

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?