Kiihtyvä koronatilanne toi Akaaseen laajemman suosituksen: kaikille lasten vanhemmille ja muille asiakkaille kasvomaskit päähän muun muassa päiväkodeissa, kouluissa ja terveysasemilla

Akaan kaupungin valmiusjohtoryhmä on päättänyt laajentaa kasvomaskisuositusta koskemaan kaupungin ulkopuolisia vieraita. Suositus koskee kaupungin yksiköissä kuten päiväkodeissa, kouluissa, terveysasemilla ja hallinnon toimipisteissä vierailevia asiakkaita ja vanhempia.

Syynä laajempaan kasvomaskisuositukseen on Pirkanmaan kiihtyvä koronatilanne.

Kasvomaskeja on edelleen jaossa vähävaraisille maksuttomasti Toijalassa sijaitsevasta yhteispalvelukeskuksesta. Maskienjaon kriteerit löytyvät kaupungin nettisivuilta: www.akaa.fi/terveys/korona

Akaan kaupunki muistuttaa kuntalaisia huolehtimaan omasta ja muiden turvallisuudesta aina julkisilla paikoilla liikuttaessa. Tärkeää on pitää huolta hyvästä käsihygieniasta ja käyttää kasvomaskia aina silloin, kun turvavälin pitäminen muihin ei ole mahdollista.

Kaupungin työntekijöillä on voimassa vahva suositus etätyön tekemiselle.

Edit: Jutun otsikkoa muokattu 22.10. kello 11.34

Lue myös: Akaa nousi THL:n koronalistalle – Johtava ylilääkäri Tiina Määttä: ”Kun on altistumisia, alkaa tartuntojakin näkyä”

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?