Oikaisu: Toijalan yhteiskoulun rakennuksesta ei ole löytynyt hometta

Toijalan yhteiskoulun ja Akaan lukion tiloista ei ole löytynyt hometta. Kuva: Mikko Peltoniemi.

Akaan Seutu -lehden numerossa 42 sivulla 6 julkaistiin juttu otsikolla ”Osa Toijalan yhteiskoulun homevaurioista vaatii laajoja rakenteellisia korjauksia”. Juttu julkaistiin myös Akaan Seudun verkkosivuilla ja uutissovelluksessa 9.10.2020.

Jutun otsikossa puhutaan rakennuksen homevaurioista. Todellisuudessa rakennuksesta ei kuitenkaan ole löytynyt hometta, Akaan Seutuun yhteyttä ottaneet rakennuttaja-asiantuntija ja vs. kiinteistöpäällikkö Kari Turva ja tekninen johtaja Jaana Koota kertovat.

Akaan Seutu pahoittelee jutussa esitettyä väitettä homevaurioista.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?