Ilmoittaudu mukaan kehittämään tulevaisuuden Akaata

Ajatuksia, ideoita ja toiveita tulevaisuuden Akaan hyväksi alettiin kerätä 15. elokuuta Vasenkätisten Vestivaalin iltapäiväohjelmassa. Projektipäällikkö Annamaija Åhman kävi lavalla kannustamassa ideointiin. Kuva: Oona Eskeli.

Akaan Nuorkauppakamarin järjestämä Akaan Kuntalaisfoorumi on projekti, jossa annetaan ääni akaalaisille. Kunnallisvaalit ovat edessä keväällä 2021 ja tätä silmällä pitäen Akaan Kuntalaisfoorumi  keräsi ideoita Akaan kehittämiseksi elo-syyskuussa sekä toreilla että verkkosivujen lomakkeella.

– Akaalaiset lähtivät innolla mukaan ideoiden keruuseen ja ideoita kertyi kymmeniä, Akaan Kuntalaisfoorumin projektipäällikkö Annamaija Åhman Akaan nuorkauppakamarista kertoo tiedotteessa.

Osana Akaan Kuntalaisfoorumia järjestetään lauantaina 17.10. kello 12–16 Kuntalaisfoorumi -tapahtuma, jossa foorumin osallistujat kehittävät osaa annetuista ideoista eteenpäin.

– Foorumin osallistujat määrittävät, mitä ideoita lähtevät työstämään ja millaiseksi lopputulos muodostuu. Työskentelyä ohjaa fasilitaattori, joka määrittää työskentelylle aikaraamit ja ohjeistaa työskentelyn teknisen puolen sekä auttaa foorumia pääsemään lopputulokseen. Lopputulos on kuitenkin tekijöidensä näköinen, Åhman jatkaa.

Kuntalaisfoorumi järjestetään koronatilanteesta johtuen Zoom-etätyöskentelyalustalla, joten osallistumisen edellytyksenä on tietokone tai tabletti, kuulokkeet joissa on mikrofoni tai nämä ominaisuudet ovat mukana tietokoneessa sekä verkkoyhteys.

– Osallistujalla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista osallistumisista. Emme myöskään odota poliittista valveutuneisuutta tai kunnallisasioiden tuntemusta. Tule omana itsenäsi mukaan kehittämään meille kaikille tärkeitä asioita, Åhman kannustaa.

Ilmoittautumislinkki löytyy Akaan Nuorkauppakamarin sivuilta osoitteesta www.jciakaa.fi/kuntalaisfoorumi. Ilmoittautuminen on auki torstai 8.10.2020 klo 21.00 asti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?