Autosuunnistuksen SM-osakilpailu ajetaan lauantaina Urjalassa

Valkeakosken-Toijalan Seudun Urheiluautoilijat järjestää vuoden 2020 kolmannen autosuunnistuksen suomenmestaruusosakilpailun Urjalan ympäristössä lauantaina 19. syyskuuta. Kilpailun lähtöpaikka on Pentinkulman motellilla, josta ensimmäisenä starttaavat reitille kansallisen C-luokan kilpailijaparit.

Seuraavana on vuorossa kansallinen B-luokka, ja viimeisenä haastavimmalle reitille lähtevät SM-luokan kilpailuparit. Kilpailun maali sekä tuloslaskentapaikka sijaitsee Urjalankylän Koulumaassa.

Kilpailu on jaettu siirtymä- ja suunnistusosuuksiin, ja kilpailun reitti on kilpailijoille ennakolta salainen.  Suunnistusosuuksilla käytetään reitin osana useita alueella olevia soranottoalueita ja muita lajille  soveltuvia paikkoja.

Kilpailuun on ilmoittautunut 25 autokuntaa SM-luokkaan, 5 paria kansalliseen C-luokkaan ja 12 paria kansalliseen B-luokkaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?