NELJÄ TÄHTEÄ: Unohtumattomia tähtihetkiä Jukka Leistin suuren taiteen äärellä

Kaunis ja koskettava alku Tampereen Teatterin uudelle syyskaudelle. Jukka Leisti (laulu), Raimo Salmi (valot), Ari Kankaanpää (kitara) ja Janne Salkolahti (kosketinsoittimet) vastaavat Olavi Virta Ensemble Plays Georg Ots etc. -esityksestä, joka tarjoaa ajattomuutta ja harmoniaa 2020-luvun poikkeusoloissa. Taidokas toteutus suunnittelusta toteutukseen. Pienieleisyydestä ja koskettavuudesta neljä tähteä. (Kuva Tampereen Teatteri)Näyttelijä Jukka Leisti on näytellyt Tampereen Teatterissa 35 vuoden ajan. Monipuolinen luonnonlahjakkuus ja itseoppinut taiteilija viettääkin juhlavuottaan persoonallisesti tulkitsemalla laulu- ja runokudelmaa Olavi Virta Ensamble Plays Georg Ots etc. Keskiviikkona ensi-iltansa saanut puolitoistatuntinen esitys muodostuu unohtumattomaksi tähtihetkeksi. Jukka Leisti (laulut, runot ja ajatelmat), Janne Salkolahti (kosketinsoittimet) sekä Ari Kankaanpää (kitara) kulkevat mestarilaulajien Georg Otsin (1920-1975) ja Olavi Virran (1915-1970) jalan jäljissä.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.