Kasvomaskien jakaminen Akaan vähävaraisille asukkaille alkaa perjantaina Toijalassa – Katso ajat, jolloin maskeja voi hakea

Akaan kaupunki aloittaa kankaisien kasvomaskien jaon vähävaraisille asukkaille perjantaina 21. elokuuta. Kankaisia kasvomaskeja jaetaan neljä kappaletta jokaiselle yli 15-vuotiaalle vähävaraiselle akaalaiselle henkilölle.

Maan hallitus on linjannut, että kunnat jakavat maskit vähävaraisille asukkaille Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen suosittelemiin käyttötarkoituksiin, joita ovat:

– Matkustaminen joukkoliikenteessä, jossa lähikontakteja ei aina voida välttää

– Olet matkalla koronavirustestiin ja kun odotat testin tulosta ja sinulla on välttämätön syy liikkua kodin ulkopuolella

– Palaat riskialueelta Suomeen ja siirryt maahantulopaikasta kuten lentokentältä karanteeniin ja lisäksi, jos sinulla on karanteenin aikana välttämätön syy liikkua kodin ulkopuolella.

Maskeja saa yhteispalvelukeskuksesta

Akaassa kasvomaskien jako tapahtuu yhteispalvelukeskuksesta osoitteesta Kirkkotori 10. Yhteispalvelukeskus on auki maanantaisin kello 9–12 ja 13–15.30 sekä tiistaista perjantaihin kello 9–12.

Mikäli kasvomaskin haku näinä ajankohtina ei ole mahdollista, asiakkaat voivat olla yhteydessä palveluneuvoja Katja Kukkoseen puhelimitse numeroon 040 335 3049 tai sähköpostilla katja.kukkonen@akaa.fi ja sopia muusta ajankohdasta.

Maskit voi vastaanottaa itselleen ja yli 15-vuotiaille perheenjäsenilleen. Myös heikommassa asemassa olevien läheisten puolesta voi noutaa maskit.

Maskit ovat pestäviä ja uudelleenkäytettäviä. Luovutuksen yhteydessä jaetaan myös ohje niiden käyttöön.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?